3e plaats in Telenet Superpretige Boom

Alweer de 5e manche uit de Telenet Superprestige stond op het programma, dit keer in Boom. Een mooi parcours met de nodige hoogtemeters en dit keer op een zeer zware ondergrond. Tijdens de verkenning begon de ondergrond al snel meer te schuiven, en tijdens onze race werd het op verschillende plaatsen flink modderig.

Ik had een goede start en kon vrij snel de koppositie nemen. Aan het eind van de eerste ronde had ik een kleine voorsprong maar had niet de klimbenen waarop ik had gehoopt. Al snel werd ik bijgehaald en kwam in een groepje met 3 te rijden. Ik merkte dat ik op sommige plaatsen op het parcours iets moest inleveren en kwam op de derde positie te rijden. Het werd een zware wedstrijd door de modder en de steile klimmen. Na een solide wedstrijd ging ik met de 3e plaats naar huis. Op naar volgend weekend: Antwerpen en Asper-Gavere!

Foto’s: Photopress.be