2e in moddercross Asper-Gavere

De dag na mijn overwinning in Antwerpen stond er een zware moddercross op het programma in Asper-Gavere, meetellend voor het Telenet Superprestige klassement. Tijdens de verkenning werd al snel duidelijk dat het een zware cross zou worden, de hoogteverschillen en zware modderstroken maakten het super zwaar en technisch. Ik had er zin in!

Ik had een erg goede start en kon na de eerste afdaling de leiding nemen in de wedstrijd. Al snel ontstond er een kopgroepje met Lucinda Brand, Ceylin Alvarado en ikzelf. Door het technische parcours ontstonden er regelmatig verschillen en in de op een na laatste ronde wist Lucinda het beslissende gaatje te slaan. Deze wedstrijd resulteerde voor mij in de 2e plaats, waarmee ik het dubbele cross-weekend tevreden afsluit.

Volgend weekend zal er waarschijnlijk weer een moddercross op het programma staan: World Cup Namur (België)

Foto: Photopress.be