Loodzware Wereldbeker Dendermonde

De 3e wedstrijd van de Wereldbeker werd georganiseerd door onze ploeg Pauwels-Sauzen Bingoal en verreden in het Belgische Dendermonde. Door het vele regenen van de afgelopen week was het parcours veranderd in een modderpoel. Het werd zelfs nog even spannend of de wedstrijd wel kon doorgaan, door de harde windstoten moest de grote brug uit het parcours worden gehaald waarna er groen licht werd gegeven: we mochten van start!

Loodzware cross

Voordat we van start gingen viel de regen weer met bakken uit de lucht. Mijn start was erg goed, en in de eerste ronde kon ik met de kop van de wedstrijd meekomen. Na het eerste rondje voelde ik al dat ik geen topdag had. Eigenlijk werd dit gevoel in de loop van de wedstrijd steeds meer bevestigd, en ik kon er niet meer uithalen dan een 8e plaats. Niet waarop ik had gehoopt, maar blij dat ik toch de schade heb kunnen beperken tijdens deze off-day.

Foto: Photopress.be