Solo naar winst Superprestige Middelkerke

Een van mijn favoriete parcoursen stond weer op het programma afgelopen zaterdag. De laatste manche uit het klassement van de Telenet Superprestige werd verreden in het West-Vlaamse Middelkerke. Dit jaar lag het parcours er ontzettend modderig bij, en ook waren de hellingen iets lastiger dan de voorgaande jaren. Met veel moraal ging ik van start!

Vanaf de start voelde ik me erg goed en kon al snel naar de kop van de wedstrijd rijden. Ik merkte dat mijn tempo een stukje hoger lag en kon in de tweede ronde al snel de koppositie overnemen. Hierna heb ik mijn tempo doorgetrokken en kon elke ronde iets meer afstand nemen. Super blij en nog euforisch na de geboorte van mijn neefje kwam ik de finish over. En daarom een hartje in de lucht van mijn kersverse neefje Maev! Hoera!

Foto’s: Photopress.be