Eerste in Sluitingsprijs Oostmalle

De Sluitingsprijs in Oostmalle was dan echt de allerlaatste dit seizoen. De seizoensafsluiter van cyclocross seizoen 2020/2021. En hoe tof om dit sluitingsweekend dan af te sluiten met 2 overwinningen. Yeah!

Zand in Oostmalle

Het parcours van Oostmalle kende ik al goed, dus met heel veel moraal stond ik aan de start van deze laatste wedstrijd. Een parcours met veel zand, technische bospassages en een lange finish strook. Een parcours naar mijn hart..

Mooie afsluiter

Vanaf de start voelde ik me erg goed, maar draaide als 6e ongeveer het bos in. Hier is het lastig inhalen dus ik moest al direct een klein verschil op de kop van de wedstrijd goedmaken. Er ontstond een kopgroepje met 3 dames, waarna ik op zo’n 3 rondes voor het einde verschil kon maken. De rest van de wedstrijd kon ik mijn eigen tempo rijden, en ook keihard genieten van deze laatste wedstrijd. Wauw, nog een overwinning! Wat een prachtige afsluiter van dit toch wel speciale (Corona) cyclocross seizoen.

Foto’s: Photopress.be